Femei…

Sunt așa multe femei în lumea asta, încât e normal ca și interesele lor să fie multe și diferite (în unele momente ba chiar foarte multe) ☺

Fiecare are visele ei. Unele își doresc o viață perfectă, altele vor un bărbat bogat. Unele sunt sincere, altele doar sunt. Sunt femei care schimbă oamenii de lângă ele, sunt femei care se schimbă ele încât nu mai știi cine sunt cu adevărat. Unele își schimbă înfățișarea pentru a fi mai „frumoase”, iar altele își măresc doza de înțelepciune și iubire. Sunt atât de multe femei și totuși atât de puține.

Femeile arată că sunt educate prin comportament și în momentele de sinceritate, așa cum bărbații își arătă masculinitatea prin fapte. Nu e de ajuns ca o femeie să fie doar frumoasă, cum nu este OK să visezi doar la un bărbat cu bani. Iar eu cred că până la el, ar trebui să te respecți tu, ca femeie, și să îți păstrezi adevărata valoare (dacă o ai). Dacă tu vei fi așa, e normal ca și bărbatul lângă tine să fie un bădăran sau pur și simplu o să te părăsească pentru că nu are cui să îi dăruiască dragostea lui.

Cred că cel mai important lucru este acela de a fii tu! Nu trebuie să arăți ca un miss. O femeie frumoasă se remarcă prin naturalețe, prin frumusețea aia de dimineață, fără machiaje sau alte chestii pentru miracole! Cred că femeile frumoase au o doză de iubire care iasă la iveală din prima clipă în care vorbești cu ele, au acel „je ne se quoi ” care atrage orice privire.

Majoritatea femeilor impresionează prin forme, frumusețe(artificială), picioare dezgolite și prin multă prostie cred eu. Rar mai întâlnești o femeie care să te impresioneze prin replici ironice (când e cazul), prin sinceritate, prin atitudine și prin stil.

Cum poate privi un bărbat o femeie cu care nu are despre ce vorbi, cu care nu are ce subiect să deschidă când nu are somn? Cum poate privi o femeie care râde la oricine, din orice? Cum poate ieși cu ea în oraș împreună cu prietenii când ea vorbește mai urât ca ei? Cu dragoste? Cu admirație? Haha, niciodată. Lucrul ăsta îl fac doar afemeiații! Frumusețea trece și ce rămâne?

E o prostie atunci când o femeie crede că poate cuceri un bărbat cu formele ei. Cred că atunci ea nu se mai numește femeie, ci marfă de la piață. Doar un produs are termen de valabilitate, o femeie admirată și adevărată NU.

9 gânduri despre “Femei…

  1. Exact la treaba asta mă gândeam și eu astăzi și … voiam să scriu un articol asemănător. Mi-a plăcut replica: „Un bărbat nu ar trebui să iubească o femeie doar pentru că este frumoasă, tot așa cum nici o femeie nu ar trebui să iubească un bărbat pentru bani”. Ai dovedit înțelepciune pură! Succes mai departe 😀

    Apreciat de 1 persoană

      1. Știi? Parcă regret că trebuie să scriu despre lucrurile acestea. Aș fi preferat să pun poze cu munți și copaci. Dar mă scoate din sărite să văd cum Prostia merge la loc de cinste printre oameni, la Tv – mai ales.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu